Please enable Javascript to experience full features of this website.

Foto van de maand in het jaar 2018

december 2018

december 2018

Musical So this is Christmas op uitgevoerd op het marktplein in Nunspeet was een groot succes. Een modern verhaal van de geboorte van jezus christus. Het weer was slecht met veel regen. Voor het publiek was dat minder maar voor mij gaf dat meteen veel meer sfeer, wat is te zien met Maria (Paula Groeneveld) en kindeke Jezus. Daarom mijn keuze voor deze maand.

Top
november 2018

november 2018

Classic Night Concert in de Hervormde kerk Nunspeet met Annemarie & The Pilgrims Voices, was een prachtig concert. Deze shot van Annemarie vind ik erg mooi van haar. Daarom mijn keuze voor de foto van deze maand.

Top
oktober 2018

oktober 2018

De ondergaande zon op een koude dag in Oktober bij het Veluwemeer. Het blijft prachtig om dit te zien en het te mogen fotograferen.

Top
september 2018

september 2018

terug in de tijd ver in de vorige eeuw waar Jan Plender in Veluwse klederdracht langs molen de duif loopt tijdens de boerenlanddag. Een mooie historische shot daarom mijn keuze voor de foto van deze maand.

Top
augustus 2018

augustus 2018

Samen met een vriend was ik heerlijk aan het rond toeren met onze motoren. Bij Assel stopte we even en stond Jan Hein met mijn Yamaha bij het wildrooster. Blijf even zo staan Jan, en klik op de gevoelige sd card. Deze shot kan zo in een motorblad geplaatst worden. Daarvoor in de plaats de foto van deze maand gemaakt.

Top
juli 2018

juli 2018

Tijdens een afterparty in de tuin van de jarige zanger die een fantastisch concert heeft georganiseerd, liep een trotse oma met haar kleinkind in de hand. Daar moest ik natuurlijk een foto van maken. Deze vind ik zo mooi dat ik er ook een foto van de maand van heb gemaakt.

Top
juni 2018

juni 2018

De foto van deze maand is voor mij een emotionele foto van mijn model Ellen Hagenbeek. Deze foto heb ik gemaakt in de zandverstuiving van Hulshorst. Ellen was mijn eerste model die graag door mij gefotografeerd wilde worden, we zijn ook hele goede vrienden geworden. We hadden dezelfde passie en dat was honden dat waren haar kinderen. Ellen was een hele lieve vrouw met een goed hart. Maar ze was ook geestelijk ziek, daardoor heeft ze er ook voor gekozen om voor altijd rust te vinden. Deze foto staat nu ook op haar graf en ze zit voor altijd in mijn hart door de goede herinneringen en de foto's die ik van haar heb mogen maken. Ze was tijdens de shoots ook gelukkig en dat zie je ook terug in de foto's. Ze is maar 47 jaar oud geworden. Rust zacht lieve Ellen Hagenbeek.

Top
mei 2018

mei 2018

Tulpenvelden in de noord oost polder blijft mooi om elk jaar weer te zien. Variatie van kleuren verandert de saaie polder in een kleurenpracht. Zoals deze foto in tegenlicht geeft een sfeer impressie van een tulpenveld.

Top
april 2018

april 2018

Voor de Nunspeetse Passie werd mij gevraagd of ik foto's wilde maken vanaf het Transferium van Nunspeet in de avond. Normaal kom je niet op dit tijdstip op het transferium omdat die gesloten is. Een unieke mogelijkheid om ons mooie Nunspeet bij avond te fotograferen. Deze shots zijn gebruikt tijdens de Passie met nog wat meer shots van mij. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand April.

Top
maart 2018

maart 2018

Een sfeervolle foto van Kasteel Staverden midden in de winter. Het kasteel stond in het prachtige winterlicht en blijft mooi om op de foto te zetten. Deze shot in zwart wit vind ik juist de wintersfeer weergegeven. Daarom mijn keuze als foto van de maand Maart.

Top
februari 2018

februari 2018

De IJssel staat weer hoog dit jaar en dat blijft een prachtig gezicht, als fotograaf kan je helemaal uitleven. Deze foto is gemaakt bij Wapenveld, in de verte stond de IJsselcentrale Zwolle. Ik zeg stond want die is nu gesloopt. Op de voorgrond zie je de rotzooi die aangespoeld is. De contrasten waren prachtig voor zwart-wit shots. Door de weerspiegeling in het water van de bomen krijgt de foto een extra dimensie erbij. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand Februari.

Top
januari 2018

januari 2018

Een nieuw jaar en nieuwe foto's van de maand. Oscar de vuurspuwer spuwt niet alleen vuur maar draait het vuur ook heel snel rond wat een prachtig spectaculair effect geeft. Oscar gaf zijn show tijdens de boswandeling in het donker van de organisatie Gloei. Hopelijk is Oscar er dit jaar ook weer bij, door het succes van deze avondwandeling word het weer georganiseerd door Gloei.

Top