Please enable Javascript to experience full features of this website.

Foto van de maand in het jaar 2018

mei 2018

mei 2018

Tulpenvelden in de noord oost polder blijft mooi om elk jaar weer te zien. Variatie van kleuren verandert de saaie polder in een kleurenpracht. Zoals deze foto in tegenlicht geeft een sfeer impressie van een tulpenveld.

Top
april 2018

april 2018

Voor de Nunspeetse Passie werd mij gevraagd of ik foto's wilde maken vanaf het Transferium van Nunspeet in de avond. Normaal kom je niet op dit tijdstip op het transferium omdat die gesloten is. Een unieke mogelijkheid om ons mooie Nunspeet bij avond te fotograferen. Deze shots zijn gebruikt tijdens de Passie met nog wat meer shots van mij. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand April.

Top
maart 2018

maart 2018

Een sfeervolle foto van Kasteel Staverden midden in de winter. Het kasteel stond in het prachtige winterlicht en blijft mooi om op de foto te zetten. Deze shot in zwart wit vind ik juist de wintersfeer weergegeven. Daarom mijn keuze als foto van de maand Maart.

Top
februari 2018

februari 2018

De IJssel staat weer hoog dit jaar en dat blijft een prachtig gezicht, als fotograaf kan je helemaal uitleven. Deze foto is gemaakt bij Wapenveld, in de verte stond de IJsselcentrale Zwolle. Ik zeg stond want die is nu gesloopt. Op de voorgrond zie je de rotzooi die aangespoeld is. De contrasten waren prachtig voor zwart-wit shots. Door de weerspiegeling in het water van de bomen krijgt de foto een extra dimensie erbij. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand Februari.

Top
januari 2018

januari 2018

Een nieuw jaar en nieuwe foto's van de maand. Oscar de vuurspuwer spuwt niet alleen vuur maar draait het vuur ook heel snel rond wat een prachtig spectaculair effect geeft. Oscar gaf zijn show tijdens de boswandeling in het donker van de organisatie Gloei. Hopelijk is Oscar er dit jaar ook weer bij, door het succes van deze avondwandeling word het weer georganiseerd door Gloei.

Top