Please enable Javascript to experience full features of this website.

Foto van de maand in het jaar 2017

december 2017

december 2017

Tijdens de vrijdagavond van Kerst in de Vesting werd het centrum van dit prachtige oude stadje omgetoverd tot de gezellige Dickens sfeer als er dan ook nog eens hevige sneeuwval is maakt dat het kerst plaatje compleet. Deze kinderen die op een strobaal in de kou zitten te wachten, tot de kinder musical gaat beginnen terwijl de sneeuwval op zijn hevigst is maakt deze plaat voor mij compleet.

Top
november 2017

november 2017

Op 28 Oktober heb ik in samenwerking met onze Harmonie Nunspeet een concert verzorgd met mijn foto's die de vier elementen moesten uitbeelden, vuur, wind, water en aarde in de Veluvine in Nunspeet. Tijdens de generale repetitie heb ik deze shot van de maand gemaakt. Een tatoo op de schouder van een mooie dame die een fagot speelt. Een bijzondere shot want dit ben ik nog niet tegen gekomen. een notenbalk samen gebracht met een fagot . Beter kun je de liefde voor het maken van muziek niet uitbeelden. Vandaar mijn keuze voor deze maand.

Top
september 2017

september 2017

De eerste herfst storm raast over het veluwemeer en het water beukt tegen de bank aan. Een eenvoudige shot die heel veel zegt. Daarom mijn keuze voor de foto van deze maand.

Top
augustus 2017

augustus 2017

Het personeel kijkt over de weilanden naar de toekomst waar ze hard aan werken om en een gezond bedrijf van te maken met zijn allen. Een bijzondere shot wat heel veel zegt en uitstraalt. Bart Agro Mechanisatie voor de verkoop van tractoren en onderhoud bij de klanten in de Flevopolder. Deze shot vind ik zo sprekend en mooi dat het mijn keuze is geworden voor de foto van deze maand.

Top
juli 2017

juli 2017

De Nunspeetse Keiler is het grootste sport evenement van Nunspeet wat elk jaar weer terug komt en dit keer zelfs voor de 22ste keer! Met maar liefst 60 teams en prachtig sport weer werd het wederom een geweldige sportdag! Ik fotografeer dit evenement alweer jaren en ik probeer toch elke keer weer de actie anders vast te leggen zoals deze shot waar de sportster het ijzer moet volgen zonder aan te raken anders gaat een toeter en moet je weer terug. Ze word gedragen door de rest van het team dus elke beweging kan net teveel zijn. Dit onderwerp is er alweer een paar jaar maar stond op een andere plek op het marktplein., De zon stond dan aan de zijkant nu stond de opkomende zon op de juiste plek zo kon ik deze tegenlicht shot maken met de zon naast de toren van de onze dorpskerk wat het plaatje af maakt. Deze foto heeft voor mij alles wat het moet hebben, daarom mijn keuze als foto van deze maand.

Top
juni 2017

juni 2017

Toen ik met mijn motor op de IJssel dijk reed zag ik dat deze koeien in de uiterwaarden stonden vol met gele boterbloemen. Over het hek geklommen om een foto te maken. Deze dames bleven eerst uit mijn buurt maar toch werden ze nieuwsgierig en kwamen ze dichterbij zo dicht zelfs dat ik hoopte dat ze niet over mij heen zouden springen, maar dat ging allemaal goed. De foto's gemaakt waaronder deze die ik zo leuk vind en daarom mijn keuze is geworden als foto van deze maand.

Top
mei 2017

mei 2017

Deze shot is net gemaakt tijdens Koningsdag. Op het marktplein traden muziekbands op. Altijd probeer ik iets aparts vast te leggen zoals deze shot met de weerspiegeling in de beker van de bas tuba wat een heel bijzonder effect geeft. Daarom mijn keuze voor de foto van deze maand.

Top
april 2017

april 2017

Straatfotografie vind ik geweldig om te doen. Mensen fotograferen zoals ze werkelijk zijn en niet in een pose gezet. De fontein op onze marktplein stond vol in het zonlicht en glinsterde je tegemoet. Toen deze man voorbij kwam lopen met zijn wandelstok moest ik deze foto maken. In tegenlicht wat een geweldig contrast geeft zoals straatfotografie moet zijn om deze momenten vast te leggen. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand April.

Top
maart 2017

maart 2017

Deze maand een bijzondere foto met model Tessa Delforno, styling &concept Daniƫlle Bonestroo en muah Joke van Dorp. Opdracht van kunstenaars school Voque uit Amsterdam. Deze foto heb ik gemaakt in de oude boerderij van Bonestroo. De vleugels op de muur zijn getekend door Daniƫlle Bonestroo. De opdracht was een concept van Ed Sheeran's nummer a-team. Ik heb mij deze middag helemaal uit kunnen leven in mijn smaak zwart-wit met dit als resultaat.

Top
februari 2017

februari 2017

Wintertijd is de kans op ochtendmist erg groot en kun je prachtige sfeerfoto's maken. Zoals deze shot gemaakt in de weilanden tussen Nunspeet en Doornspijk een favoriete plek van mij om zulke shots te maken van deze prachtige rij bomen die een aparte sfeer geven hoe ze in de mist verdwijnen. Zonder mist is het gewoon een rijtje bomen in een weiland. Daarom mijn keuze als foto van de maand.

Top
januari 2017

januari 2017

Deze shot heb ik gemaakt tijdens Kerst in de Vesting Elburg wat zich afspeelde rond het jaar 1900. Mijn bedoeling was om een foto te maken die je helemaal terug brengt naar dit jaar zoals het toen was. Deze shot heeft alles in zich vind ik een donkere steeg waar al wandelend deze lady bij anderen naar binnen kijkt. Daarom mijn keuze voor de foto van de maand in het nieuwe jaar 2017.

Top